system-haccp-ve-stravovacich-provozech-pro-pokrocile Rekvalifikační účetní kurzy
popis kurzu
logo skoleni-kurzy




Hledat kurz:



Finanční, právní, daňové, mzdové a účetní kurzy a semináře


 

Studium, školení, kurzy & rekvalifikace nejen pro účetní


Odkazy na podobné kurzy:

Seznam kurzů:

Pracovnělékařské služby, včetně lékařských prohlídek po ukončení nouzového stavu
... 02.06.2020 Praha  ... 1. VOX a.s.

Pedagogické minimum pro lektory
... 08.06.2020 Praha  ... ACZ, vzdělávací centrum

Event Management od A do Z - Jak naplánovat a uspořádat event, na který se nezapomíná
... 08.06.2020 Brno  ... Top Vision

Základy účetnictví - online kurz
... Červen 2020 Celá ČR  ... APROFIT ACADEMY s.r.o.

Event Management od A do Z - Jak naplánovat a uspořádat event, na který se nezapomíná
... 22.06.2020 Praha 1  ... Top Vision

Základy účetnictví - online kurz
... Červenec 2020 Celá ČR  ... APROFIT ACADEMY s.r.o.

Peněžní a nepeněžní plnění včetně benefitů poskytované zaměstnancům v roce 2020
... 17.07.2020 Praha  ... 1. VOX a.s.


[?]


... Další podobné kurzy


O firmě:

1. VOX a.s.

Firma VOX působí na trhu vzdělávacích firem od roku 1993 jako fyzická osoba „Ing. Zdenka Vostrovská, CSc. – VOX“. Od roku 1990 do roku 1993 se zabývala vedením účetnictví, likvidací firem, ekonomickým, finančním a daňovým poradenstvím. Vzdělávací aktivity přešly dnem 1. 1. 2005 na akciovou společnost 1.VOX a. s. [dále jen VOX].

...další naše kurzy
 

ŠKOLENÍ: Systém HACCP ve stravovacích provozech pro pokročilé (1. VOX a.s.)


Cílem je prohloubit znalosti problematiky systému HACCP ve stravovacích provozech, co se musí a nemusí. Na semináři budou vysvětleny nejčastější chyby při zavádění a udržování systému HACCP. Získáte informace, jak do systému zapracovat problematiku potravinových alergenů a dalších specifik stravovacího provozu. Dozvíte se informace a praktické návody, jak provést aktualizaci, příp. zjednodušení, systému HACCP v praxi (ve vlastním provozu). * • souh> základních principů systému HACCP (praktické využití), • shrnutí postupu zavádění systému HACCP, • nebezpečí z potravin (zdroje a příčiny, kontaminace a prevence), • možnosti zjednodušení systému, • ověřování systému (zásady sebehodnocení, ověřování třetí nezávislou stranou), • zacházení s potenciálně nebezpečnými potravinami (pokrmy). Dotazy a diskuze....

1. VOX a.s.



Cena:
    ... bez DPH: 2.190 Kč / Kurz
    ... včetně DPH: 2.650 Kč / Kurz

Přihláška na školení/seminář


a/nebo je možno poslat prostřednictvím serveru SKOLENI-KURZY.EU
nezávaznou přihlášku na kurz a na budoucí termín, pokud Vám nevyhovují v současnosti nabízené termíny kurzů a/nebo pokud není termín kurzu k dispozici
 

Systém HACCP ve stravovacích provozech pro pokročilé


Určeno pro ...

Seminář je určen pro pracovníky, kteří jsou za systém Hazard Analysis and Critical Control Points (dále jen HACCP) zodpovědni, zejména pak vedoucím pracovníkům, interním auditorům, nebo pracovníkům provádejícím ověřování systému. Účast doporučujeme primárně zástupcům stravovacích provozů (bude řešena oblast související s výrobou pokrmů).


Přednáší ...


Ing. Lucie Janotová, Ph.D.
lektorka a poradkyně


Program (obsah kurzu/studia) ...



souh> základních principů systému HACCP (praktické využití),

shrnutí postupu zavádění systému HACCP,

nebezpečí z potravin (zdroje a příčiny, kontaminace a prevence),

možnosti zjednodušení systému,

ověřování systému (zásady sebehodnocení, ověřování třetí nezávislou stranou),

zacházení s potenciálně nebezpečnými potravinami (pokrmy).
Dotazy a diskuze.


Obsah kurzu/školení



souh základních principů systému HACCP (praktické využití),

shrnutí postupu zavádění systému HACCP,

nebezpečí z potravin (zdroje a příčiny, kontaminace a prevence),

možnosti zjednodušení systému,

ověřování systému (zásady sebehodnocení, ověřování třetí nezávislou stranou),

zacházení s potenciálně nebezpečnými potravinami (pokrmy).
Dotazy a diskuze.

Cíl školení / poznámka ke kurzu

Cílem je prohloubit znalosti problematiky systému HACCP ve stravovacích provozech, co se musí a nemusí. Na semináři budou vysvětleny nejčastější chyby při zavádění a udržování systému HACCP.
Získáte informace, jak do systému zapracovat problematiku potravinových alergenů a dalších specifik stravovacího provozu. Dozvíte se informace a praktické návody, jak provést aktualizaci, příp. zjednodušení, systému HACCP v praxi (ve vlastním provozu).

Další popis (úroveň, minimální znalosti, info o cenách kurzu) ...

Samozřejmostí je občerstvení, podkladové materiály a osvědčení o absolvování pro každého účastníka.





 
Školení Občanské právo :
Systém HACCP ve stravovacích provozech pro pokročilé |
homehttp://www.rekvalifikacni-ucetni-kurzy.cz/kurz 87566 studium system haccp ve stravovacich provozech pro pokrocile

Podtéma školení: Občanské právo
Kurz je nalezen v sekci: Rekvalifikační kurzy, semináře a školení , Finanční, právní, daňové, mzdové a účetní kurzy a semináře , Management, marketing, prodej a ostatní manažerské kurzy a školení
 

Termíny kurzu


02.12.2020 - Praha

2.190 Kurz bez DPH

Přihlásit
[Order] Objednat

2. 12. 2020; 9:00–14:00 - - - - - kód: 2005430 - 2 190 Kč + DPH Základní cena, kód: 200543A - 4 161 Kč + DPH cena pro 2 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu , kód: 200543B - 5 913 Kč + DPH cena pro 3 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu , kód: 200543C - 7 446 Kč + DPH cena pro 4 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu

 

mzdy | info.cz
mzdy | 2019-08-08 

mzdy
mzdy | 2019-08-08 

[?]

Kurzy - ENII-Nails
kurzy | 2020-04-28 

Kurzy | IQ pohyb
kurzy | 2020-04-27 

[?]
 

 
Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více zde