zasady-osobni-provozni-hygieny-spravna-praxe-ve-stravovacich-provozech Rekvalifikační účetní kurzy
popis kurzu
logo skoleni-kurzy




Hledat kurz:



Finanční, právní, daňové, mzdové a účetní kurzy a semináře


 

Studium, školení, kurzy & rekvalifikace nejen pro účetní


O firmě:

1. VOX a.s.

Firma VOX působí na trhu vzdělávacích firem od roku 1993 jako fyzická osoba „Ing. Zdenka Vostrovská, CSc. – VOX“. Od roku 1990 do roku 1993 se zabývala vedením účetnictví, likvidací firem, ekonomickým, finančním a daňovým poradenstvím. Vzdělávací aktivity přešly dnem 1. 1. 2005 na akciovou společnost 1.VOX a. s. [dále jen VOX].

...další naše kurzy
 

ŠKOLENÍ: Zásady osobní, provozní hygieny – správná praxe ve stravovacích provozech (1. VOX a.s.)


Cílem semináře je shrnout podstatné znalosti v oblasti hygieny a připomenout či doplnit, co vše by měli pracovníci vědět a dodržovat, přičemž bude kladen důraz na příklady z praxe. Budou vysvětleny či připomenuty požadavky na pracovníky pracující ve stravovacích provozech, zásady osobní hygieny, zásady správné výrobní a hygienické praxe při přípravě pokrmů, základní informace o činitelích, kteří mohou způsobit onemocnění z potravin a o tom jak onemocněním předcházet. Informace získané na semináři mohou posloužit jako podklad pro školení pracovníků prováděná vlastními silami. * • bezpečnost potravin (základní pojmy, platná legislativa a požadavky), • smysl správné hygieny, obecné zásady bezpečné manipulace s potravinami a pokrmy, • požadavky na pracovníky pracující ve stravovacích provozech (zdravotní stav, znalosti a školení, osobní hygiena), • nebezpečí z potravin (biologická, fyzikální a chemická; jaké potraviny jsou rizikové), • onemocnění z potravin a jak jim předcházet (prevence kontaminace potravin mikroorganismy, cizími předměty, chemikáliemi; podmínky rozmnožování mikroorganismů), • správná výrobní praxe (zásady bezpečné manipulace při přípravě pokrmů – příjem, skladování, příprava, výdej; teplotní řetězec; alergeny; akrylamid), • správná hygienická praxe (sanitace, zásady ochrany provozu proti škůdcům, odpady), • konkrétní příklady nedostatků z praxe....

1. VOX a.s.



Cena:
    ... bez DPH: 1.990 Kč / Kurz
    ... včetně DPH: 2.408 Kč / Kurz

Přihláška na školení/seminář


a/nebo je možno poslat prostřednictvím serveru SKOLENI-KURZY.EU
nezávaznou přihlášku na kurz a na budoucí termín, pokud Vám nevyhovují v současnosti nabízené termíny kurzů a/nebo pokud není termín kurzu k dispozici
 

Zásady osobní, provozní hygieny – správná praxe ve stravovacích provozech


Určeno pro ...

Seminář je určen všem, kteří se chtějí o požadavcích hygienického minima dozvědět více, ale i těm, kteří si chtějí danou problematiku osvěžit nebo zopakovat. Seminář je určen pro provozovatele i pracovníky stravovacích provozů (nebude řešena specifická problematika výrobců a prodejců potravin).


Přednáší ...


Ing. Lucie Janotová, Ph.D.
lektorka a poradkyně


Program (obsah kurzu/studia) ...



bezpečnost potravin (základní pojmy, platná legislativa a požadavky),

smysl správné hygieny, obecné zásady bezpečné manipulace s potravinami a pokrmy,

požadavky na pracovníky pracující ve stravovacích provozech (zdravotní stav, znalosti a školení, osobní hygiena),

nebezpečí z potravin (biologická, fyzikální a chemická; jaké potraviny jsou rizikové),

onemocnění z potravin a jak jim předcházet (prevence kontaminace potravin mikroorganismy, cizími předměty, chemikáliemi; podmínky rozmnožování mikroorganismů),

správná výrobní praxe (zásady bezpečné manipulace při přípravě pokrmů – příjem, skladování, příprava, výdej; teplotní řetězec; alergeny; akrylamid),

správná hygienická praxe (sanitace, zásady ochrany provozu proti škůdcům, odpady),

konkrétní příklady nedostatků z praxe.


Obsah kurzu/školení



bezpečnost potravin (základní pojmy, platná legislativa a požadavky),

smysl správné hygieny, obecné zásady bezpečné manipulace s potravinami a pokrmy,

požadavky na pracovníky pracující ve stravovacích provozech (zdravotní stav, znalosti a školení, osobní hygiena),

nebezpečí z potravin (biologická, fyzikální a chemická; jaké potraviny jsou rizikové),

onemocnění z potravin a jak jim předcházet (prevence kontaminace potravin mikroorganismy, cizími předměty, chemikáliemi; podmínky rozmnožování mikroorganismů),

správná výrobní praxe (zásady bezpečné manipulace při přípravě pokrmů – příjem, skladování, příprava, výdej; teplotní řetězec; alergeny; akrylamid),

správná hygienická praxe (sanitace, zásady ochrany provozu proti škůdcům, odpady),

konkrétní příklady nedostatků z praxe.

Cíl školení / poznámka ke kurzu

Cílem semináře je shrnout podstatné znalosti v oblasti hygieny a připomenout či doplnit, co vše by měli pracovníci vědět a dodržovat, přičemž bude kladen důraz na příklady z praxe. Budou vysvětleny či připomenuty požadavky na pracovníky pracující ve stravovacích provozech, zásady osobní hygieny, zásady správné výrobní a hygienické praxe při přípravě pokrmů, základní informace o činitelích, kteří mohou způsobit onemocnění z potravin a o tom jak onemocněním předcházet. Informace získané na semináři mohou posloužit jako podklad pro školení pracovníků prováděná vlastními silami.

Další popis (úroveň, minimální znalosti, info o cenách kurzu) ...

Samozřejmostí je občerstvení, podkladové materiály a osvědčení o absolvování pro každého účastníka.





 
Školení Občanské právo :
Zásady osobní, provozní hygieny – správná praxe ve stravovacích provozech |
homehttp://www.rekvalifikacni-ucetni-kurzy.cz/kurz 87556 studium zasady osobni provozni hygieny spravna praxe ve stravovacich provozech

Podtéma školení: Občanské právo
Kurz je nalezen v sekci: Rekvalifikační kurzy, semináře a školení , Finanční, právní, daňové, mzdové a účetní kurzy a semináře , Management, marketing, prodej a ostatní manažerské kurzy a školení
 

Termíny kurzu


10.11.2020 - Praha

1.990 Kurz bez DPH

Přihlásit
[Order] Objednat

10. 11. 2020; 9:00–13:00 - - - - - kód: 2005390 - 1 990 Kč + DPH Základní cena, kód: 200539A - 3 781 Kč + DPH cena pro 2 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu , kód: 200539B - 5 373 Kč + DPH cena pro 3 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu , kód: 200539C - 6 766 Kč + DPH cena pro 4 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu

 

mzdy | info.cz
mzdy | 2019-08-08 

mzdy
mzdy | 2019-08-08 

[?]

Kurzy - ENII-Nails
kurzy | 2020-04-28 

Kurzy | IQ pohyb
kurzy | 2020-04-27 

[?]
 

 
Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více zde