adaptace-gdpr-a-zakon-o-zpracovani-osobnich-udaju-pokracovani-adaptace Rekvalifikační účetní kurzy
popis kurzu
logo skoleni-kurzy




Hledat kurz:



Finanční, právní, daňové, mzdové a účetní kurzy a semináře


 

Studium, školení, kurzy & rekvalifikace nejen pro účetní


O firmě:

Agentura BOVA - RNDr. Ivana Hexnerová

Pořádáme odborné kurzy, školení , semináře v oblasti: obchodní, procesní, trestní, evropské, pracovní a správní právo, účetnictví, daně, clo, životní prostředí. Certifikované a akreditované vzdělávání dospělých, příslušné odborné tituly, publikace.

Na vyžádání vystavíme účastníkovi potvrzení o účasti na semináři.

...další naše kurzy
 

ŠKOLENÍ: Adaptace GDPR a zákon o zpracování osobních údajů - pokračování adaptace (Agentura BOVA - RNDr. Ivana Hexnerová)


Odborný program semináře: * Základní podmínky a postupy správce/zpracovatele pro zpracování osobních údajů dle GDPR – realizace zásady odpovědnosti; * Možnosti realizace některých přístupů ve vazbě na zákon o zpracování osobních údajů a další doprovodné právní předpisy; * Vodítka WP 29 a jejich využití v praxi povinných subjektů; * Praktické příklady pro řešení častých otázek týkajících se povinností správce nebo zpracovatele při zpracování osobních údajů v jednotlivých agendách (informační povinnost správce, souhlas subjektu údajů, smlouva mezi správcem a zpracovatelem); * Diskuse, odpovědi na dotazy účastníků. ...

Agentura BOVA - RNDr. Ivana Hexnerová



certifikat Účastník obdrží certifikát
Cena:
    ... bez DPH: 2.223 Kč / Kurz
    ... včetně DPH: 2.690 Kč / Kurz


Termín kurzu již není k dispozici

a/nebo je možno poslat prostřednictvím serveru SKOLENI-KURZY.EU
nezávaznou přihlášku na kurz a na budoucí termín, pokud Vám nevyhovují v současnosti nabízené termíny kurzů a/nebo pokud není termín kurzu k dispozici
 

Adaptace GDPR a zákon o zpracování osobních údajů - pokračování adaptace


Přednáší ...


JUDr. Alena Kučerová - do prosince 2016 vykonávala svou činnost ve vedoucích pozicích v Úřadu pro ochranu osobních údajů. Od ledna 2017 působí jako odborný poradce a konzultant v soukromém sektoru (nyní OKsystem a.s.), kde využívá své dosavadní zkušenosti v praxi povinných subjektů. Je spoluautorkou publikací „Ochrana osobních údajů v otázkách a odpovědích“ (Polygon, 20
10.) a „Ochrana osobních údajů v praktických příkladech“ (Polygon, 20
13.) a aktuálně publikuje odborné články k dopadům GDPR v oblasti kamerových systémů v bytových domech prostřednictvím TZB-info.


Obsah kurzu/školení


Odborný program semináře:

* Základní podmínky a postupy správce/zpracovatele pro zpracování osobních údajů dle GDPR – realizace zásady odpovědnosti;

* Možnosti realizace některých přístupů ve vazbě na zákon o zpracování osobních údajů a další doprovodné právní předpisy;

* Vodítka WP 29 a jejich využití v praxi povinných subjektů;

* Praktické příklady pro řešení častých otázek týkajících se povinností správce nebo zpracovatele při zpracování osobních údajů v jednotlivých agendách (informační povinnost správce, souhlas subjektu údajů, smlouva mezi správcem a zpracovatelem);

*

Diskuse, odpovědi na dotazy účastníků.




 
Školení Další právní normy :
Adaptace GDPR a zákon o zpracování osobních údajů - pokračování adaptace |
homehttp://www.rekvalifikacni-ucetni-kurzy.cz/kurz 75732 studium adaptace gdpr a zakon o zpracovani osobnich udaju pokracovani adaptace

Podtéma školení: Další právní normy
Kurz je nalezen v sekci: Počítačové kurzy a semináře - grafika, databáze, programování, web & internet, office, GIS
 

Termíny kurzu

Není vypsaný žádný termín školení, ...

 

MZDY - RON Software | ron.cz
mzdy | 2018-10-04 

Blog Mzdy - RSM CZ
mzdy | 2018-09-15 

[?]

Kurzy a akce | Apneaman
kurzy | 2018-11-11 

Kurzy Praha
kurzy | 2018-10-29 

[?]
 

 
Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více zde