vyroba-zakusku-a-dortu Rekvalifikační účetní kurzy
popis kurzu
logo skoleni-kurzy




Hledat kurz:



Finanční, právní, daňové, mzdové a účetní kurzy a semináře


 

Studium, školení, kurzy & rekvalifikace nejen pro účetní


O firmě:

Aktivní život od A do Z

Cílem občanského sdružení Aktivní život od A do Z je pořádání akreditovaných rekvalifikačních kurzů, kvalifikačních, odborných a motivačních programů. Chceme zvýšit nejen kvalifikační úroveň absolventů, ale zároveň je umístit na trhu práce na pozici podle jejich schopností či nově získané kvalifikace.

Pomáháme uchazečům či zájemcům také při jejich integraci na trhu práce.

Hlavní činnosti sdružení
* Začleňování sociálně vyčleněných do společnosti
* Pomoc s uplatněním na trhu práce znevýhodněným
* Kvalifikační, rekvalifikační a vzdělávací programy
* Celoživotní vzdělávání dospělých i mládeže
* Tvorba a realizace projektů financovaných ze stát. rozpočtu, finančních prostředků EU, nadací
* Regenerační a rekondiční služby a služby v oblasti manikúry a nehtové modeláže

Činnost sdružení podporují: Evropský sociální fond prostřednictvím Operačního programu lidské zdroje a zaměstnanost, státní rozpočet ČR a Nadace OKD.

Rekondiční a regenerační služby, manikúra

V prostorách na ul. K. Śliwky poskytujeme masérské služby a služby v oblasti manikúry. Pokud máte zájem o úpravu nehtů, trápí-li vás bolesti zad, potřebujete se uvolnit, rádi Vás přivítáme a splníme vaše přání.

...další naše kurzy
 

ŠKOLENÍ: Výroba zákusků a dortů (Aktivní život od A do Z)


Absolvent zná a v praxi dokáže použít tradiční technologie cukrářské výroby, současně s moderními cukrářskými postupy, které využívají nové suroviny, polotovary a nejnovější technologie. Umí vyrobit cukrářské výrobky dle technologických receptur, používat a obsluhovat strojní zařízení, posoudit jakost a vady výrobků. Profil absolventa je v souladu s kvalifikačním standardem pro danou dílčí kvalifikaci....
delete Tento kurz už byl smazán

Pro aktuální kurzy pokračujte na hlavní nabídce:
http://www.rekvalifikacni-ucetni-kurzy.cz

Aktivní život od A do Z



akreditace Kurz má akreditaci
Cena:
    ... 9.900 Kč / Kurz
    ... (Neplátce DPH a/nebo kurz je osvobozený od DPH)


Termín kurzu již není k dispozici

a/nebo je možno poslat prostřednictvím serveru SKOLENI-KURZY.EU
nezávaznou přihlášku na kurz a na budoucí termín, pokud Vám nevyhovují v současnosti nabízené termíny kurzů a/nebo pokud není termín kurzu k dispozici
 

Výroba zákusků a dortů


Určeno pro ...


Vstupní předpoklady
účastníka Předpokládá se ukončené základní vzdělání, trestní bezúhonnost (čestné prohlášení) a zdravotní způsobilost (čestné prohlášení), plnoletost, platný zdravotní průkaz pro práci v potravinářství.
Zařazení do rekvalifikačního programu bude umožněno všem zájemcům produktivního věku, kteří splňují vstupní předpoklady. Profil absolventa Absolvent zná a v praxi dokáže použít tradiční technologie cukrářské výroby, současně s moderními cukrářskými postupy, které využívají nové suroviny, polotovary a nejnovější technologie.
Umí vyrobit cukrářské výrobky dle technologických receptur, používat a obsluhovat strojní zařízení, posoudit jakost a vady výrobků.
Profil absolventa je v souladu s kvalifikačním standardem pro danou dílčí kvalifikaci.


Program (obsah kurzu/studia) ...

  • BOZP
  • Příjem a uchovávání surovin a polotovarů pro výrobu cukrářských výrobků
  • Volba technolog. postupu při výrobě zákusků, dortů
  • Příprava, výpočet spotřeby a úprava surovin pro přípravu cukrářských výrobků
  • Zhotovování cukrářských těst, hmot a polotovarů
  • Dělení, tvarování, plnění těsta dávkování hmot
  • Příprava a použití základních náplní a polev
  • Pečení, vaření a smažení cukrářských výrobků
  • Dohotovování a zdobení zákusků a dortů
  • Uchovávání, balení a expedice cukrářských výrobků
  • Posuzování jakosti cukrářských surovin, polotovarů a hotových výrobků
  • Prodej cukrářských výrobků
  • Obsluha a seřizování strojů a zařízení na výrobu cukrářských výrobků
  • Provádění hygienicko-sanitační činnosti v potravinářských provozech, dodržování bezpečn.předpisů a zásad bezpečnosti potravin
  • Vedení provozní evidence při výrobě a prodeji cukrářských výrobků


  • Další popis (úroveň, minimální znalosti, info o cenách kurzu) ...


    Vstupní předpoklady
    účastníka Předpokládá se ukončené základní vzdělání, trestní bezúhonnost (čestné prohlášení) a zdravotní způsobilost (čestné prohlášení), plnoletost, platný zdravotní průkaz pro práci v potravinářství.
    Zařazení do rekvalifikačního programu bude umožněno všem zájemcům produktivního věku, kteří splňují vstupní předpoklady.
    * Ukončení kurzu Kurz bude ukončen závěrečnou zkouškou a předáním osvědčení o profesní kvalifikaci.





     
    Školení Gastronomie :
    Výroba zákusků a dortů |
    homehttp://www.rekvalifikacni-ucetni-kurzy.cz/kurz 42362 studium vyroba zakusku a dortu

    Podtéma školení: Gastronomie
    Kurz je nalezen v sekci: Rekvalifikační kurzy, semináře a školení
     

    Termíny kurzu

    Není vypsaný žádný termín školení, ...

     

    Mzdy | www.zaoffice.cz
    mzdy | 2019-04-09 

    Mzdy - Accost
    mzdy | 2019-04-05 

    [?]

    Kurzy Theia
    kurzy | 2019-05-20 

    Kurzy | EduSpa College
    kurzy | 2019-05-16 

    [?]
     

     
    Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více zde